Hier kan je werken

Draag bij in een innovatieve
high-tech omgeving.

Draag bij aan duurzaamheid en betrouwbaarheid

Kom jij ons team versterken om bij te dragen aan duurzaamheid en betrouwbaarheid voor onze klanten wereldwijd? Wij zijn een internationale organisatie gespecialiseerd in het aanbrengen van coatings op cilinders voor de maritieme en hydraulische industrie. We werken met gecertificeerde eigen coatings TOPCOAT om zo materialen duurzaam te kunnen beschermen onder andere tegen corrosie.

Hier kan je groeien met ons team

Kom ons huidige team versterken in Nieuw Vennep. Wij zoeken mensen die het een uitdaging vinden om, in een innovatieve high-tech omgeving, een belangrijke bijdrage te leveren. Bekijk hier de recent geplaatste vacatures. Staat jouw vacature er niet bij? Stuur dan een open sollicitatie.

Technisch Operator / Vlamspuiter

Je wordt eerst opgeleid tot specialist in het vlamspuiten om daarna bij te dragen aan ons team!
Bekijk vacature

Technisch operator

Als technisch operator ga je het vak van vlamspuittechniek eerst van A tot Z leren. Daarna zorg je voor de optimale nabewerking na het thermisch spuiten.
Bekijk vacature

Materiaal- en metaalkundig laborant

Jouw eigen laboratorium staat hier voor je klaar.
Bekijk vacature

Staat jouw vacature er niet bij?

Stuur dan een open sollicitatie!
Solliciteer

Griekspoor Thermal Coatings is topsport

Griekspoor Thermal Coatings staat synoniem voor topsport. Wij als topsporters willen namelijk altijd het maximale eruit halen. Voor ons team ziet de toekomst er veelbelovend uit.

Je gaat werken voor onze klanten wereldwijd