Wij zijn opzoek
naar uitdagers

Voortdurend zijn wij bezig onszelf en onze mensen te verbeteren om onze internationale klanten beter te kunnen dienen. Al meer dan 50 jaar werken wij als onafhankelijk familiebedrijf in de polder van de Haarlemmermeer. Wij zijn altijd opzoek naar mensen die het een uitdaging vinden om, in een innovatieve high-tech omgeving, een belangrijke bijdrage te leveren.

Neem direct contact op
>

Draag bij aan duurzaamheid en betrouwbaarheid

Kom jij ons team versterken om bij te dragen aan duurzaamheid en betrouwbaarheid voor onze klanten wereldwijd? Wij zijn een internationale organisatie gespecialiseerd in het aanbrengen van coatings op cilinders voor de maritieme en hydraulische industrie. We werken met gecertificeerde eigen coatings TOPCOAT om zo materialen duurzaam te kunnen beschermen onder andere tegen corrosie.

Hier kan je groeien met ons team

Kom ons huidige team versterken in Nieuw Vennep. Wij zoeken mensen die het een uitdaging vinden om, in een innovatieve high-tech omgeving, een belangrijke bijdrage te leveren.

Openstaande vacatures

Bekijk hier de recent geplaatste vacatures. Staat jouw vacature er niet bij? Stuur gerust een open sollicitatie.

Solliciteren? Stuur je cv naar info@griekspoortc.com

Technisch Operator / Vlamspuiter

Je wordt eerst opgeleid tot specialist in het vlamspuiten om daarna bij te dragen aan ons team!

Full-time
Nieuw Vennep
Bekijk vacature

Technisch operator

Als technisch operator ga je het vak van vlamspuittechniek eerst van A tot Z leren. Daarna zorg je voor de optimale nabewerking na het thermisch spuiten.

Full-time
Nieuw Vennep
Bekijk vacature

Materiaalkundig / Metaalkundig laborant

Jouw eigen laboratorium staat hier voor je klaar.

Full-time
Nieuw Vennep
Bekijk vacature

Neem contact op

Vul het formulier in om in contact te komen met HR. Naast onze openstaande vacatures is er altijd plek voor technische mensen. Stuur gerust een open sollicitatie!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Griekspoor Thermal Coatings is topsport

Griekspoor Thermal Coatings staat synoniem voor topsport. Wij als topsporters willen namelijk altijd het maximale eruit halen. Voor ons team ziet de toekomst er veelbelovend uit.

Je gaat werken voor onze klanten wereldwijd