Griekspoor Thermal Coatings

Dé wereldwijde specialist in het aanbrengen van coatings op cilinders voor de maritieme en hydraulische industrie.

Bekijk alle vacatures
>

vacatures

Bekijk hier de recent geplaatste vacatures. Staat jouw vacature er niet bij? Stuur gerust een open sollicitatie.

Solliciteren? Stuur je cv naar info@griekspoortc.com

Technisch operator

Als technisch operator ga je het vak van vlamspuittechniek eerst van A tot Z leren. Daarna zorg je voor de optimale nabewerking na het thermisch spuiten.

Full-time
Nieuw Vennep
Bekijk vacature

Werkend leren bij Griekspoor Thermal Coating

Wil jij leren én actief meewerken in een innovatieve productionele omgeving? Of je nu gaat afstuderen of net bent afgestudeerd, een meeloopstage zoekt, of gewoon als jonge vakman wilt bijverdienen, wij verwelkomen je graag.

Full-time
Nieuw Vennep
Bekijk pagina

Uitdagers gezocht!

Bij Griekspoor zijn we niet alleen voortdurend bezig onszelf, maar ook onze mensen te verbeteren. Om zo onze klanten over de hele wereld nog beter te kunnen dienen. Zo werken we al meer dan 50 jaar als onafhankelijk familiebedrijf, in de polder van de Haarlemmermeer. Wij zijn daarom altijd op zoek naar mensen die het een uitdaging vinden om, in een innovatieve high-tech omgeving, een belangrijke bijdrage te leveren.

Leer het vak van A tot Z

Mensen staan centraal, bij alles wat we doen. We moedigen onze medewerkers voortdurend aan om te leren, zich te ontwikkelen en te groeien om hun volledige potentieel te bereiken.

Om het beste uit jezelf naar boven te krijgen bieden we verschillende trajecten aan, waarbij we je opleiden en kijken naar jouw kwaliteiten. Zo leer je eerst het bedrijf kennen, om vervolgens specifieke trainingen “on-the-job” te volgen, waar je wordt opgeleid tot specialist in bijvoorbeeld de productie, het innovatie lab of planning.

Bekijk alle vacatures
>

Griekspoor en sport:
een winnend team

Griekspoor is al decennialang verbonden aan sport. Wij geloven dat je door sporten ook vaardigheden ontwikkelt voor de rest van je leven. Doorzettingsvermogen en willen winnen bijvoorbeeld. Maar ook door eerlijk te spelen, waardig verliezen en jezelf beheersen. Al die elementen leer je door actief te sporten. Sporten op het hoogste niveau voegt daar nog iets aan toe: volgens een gericht plan tot het uiterste gaan om je doel te bereiken.

Stage en traineeships

Voor scholieren of pas afgestudeerden in technische richtingen bieden wij een maatgericht Traineeship aan. We kijken hierbij naar jouw persoonlijke kwaliteiten, en helpen je om in een mum van tijd klaar te stomen voor de volgende stap in je carrière. Je werkt en leert tegelijkertijd onder begeleiding van professionals.

Bram Klinkhamer, inmiddels oud student aan de Leidse instrumentmakers School, heeft bij ons succesvol gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuw starthek voor motorcross.

Griekspoor biedt volop mogelijkheden voor afstuderen en stages.

Join us!

David Harry is productontwikkelaar, licentiaat in de productontwikkeling en begeleidt scholieren in hun stage bij Griekspoor.

Fox Rijbering ex-student aan De Haagse Hogeschool / The Hague University of Applied Sciences heeft bij ons succesvol gewerkt aan een onderzoek naar de mogelijkheden om meerpalen te vervangen.

Neem contact op

Vul het formulier in om in contact te komen met HR. Naast onze openstaande vacatures is er altijd plek voor technische mensen. Stuur gerust een open sollicitatie!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Je gaat werken voor onze klanten wereldwijd