Technisch Operator / Vlamspuiter

Eerst volgt een algemeen traject waarin je kennis maakt met al onze productie- en meettechnieken. Daarna volgt een specifieke training “on-the-job” waar je wordt opgeleid tot specialist in het vlamspuiten. Je volgt de opleiding door en onder begeleiding van jouw collega-vakmensen.

De verantwoordelijkheid en zelfstandigheid wordt aangepast aan de eigen ontwikkeling, jouw  niveau, werkervaring en motivatie.

Wat zoeken wij?

·       Niveau minimaal LBO/MBO bij voorkeur WTB

·       Affiniteit met techniek

·       Ervaring met, of belangstelling voor, computers

·       Zelfstandige werkhouding

·       Optimistische instelling

·       Iemand die het een uitdaging vindt om, in een innovatieve high-tech omgeving, een belangrijke bijdrage te leveren aan verdere versterking van ons team.

Griekspoor Thermal Coatings is een internationale organisatie gespecialiseerd in het aanbrengen van coatings op cilinders voor de maritieme en hydraulische industrie . We werken met gecertificeerde eigen coatings TOPCOAT® om zo materialen duurzaam te kunnen beschermen onder andere tegen corrosie. We zijn een klein gespecialiseerd team in Nieuw-Vennep.

Voortdurend zijn wij bezig met de ontwikkeling van de organisatie. Griekspoor staat synoniem voor topsport. Om dit alles te realiseren, vragen wij een bepaalde inzet van onze medewerkers. Als topsporter wil je namelijk altijd het maximale eruit halen. Voor ons team ziet de toekomst er veelbelovend uit.

Technisch Operator / Vlamspuiter

Solliciteer nu. Nadat je het formulier hebt ingevuld zullen we contact met je opnemen.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
window.lintrk('track', { conversion_id: 6531417 });