Technisch Operator / Vlamspuiter

Leer in een innovatieve high-tech omgeving en lever een belangrijke bijdrage aan de hydraulische industrie.

Solliticteer direct
>

Eerst volg je een algemeen traject waarin je kennis maakt met al onze productie- en meettechnieken. Daarna volgt een specifieke training “on-the-job” waar je wordt opgeleid tot specialist in het vlamspuiten. Je volgt de opleiding door en onder begeleiding van jouw collega-vakmensen.

De verantwoordelijkheid en zelfstandigheid wordt aangepast aan de eigen ontwikkeling, jouw  niveau, werkervaring en motivatie.

Wat zoeken wij?

  • Niveau minimaal LBO/MBO bij voorkeur WTB
  • Affiniteit met techniek
  • Ervaring met, of belangstelling voor, computers
  • Zelfstandige werkhouding
  • Optimistische instelling
  • Iemand die het een uitdaging vindt om, in een innovatieve high-tech omgeving, een belangrijke bijdrage te leveren aan verdere versterking van ons team.

Wie wij zijn

Griekspoor Thermal Coatings is de wereldwijde specialist in het aanbrengen van coatings op cilinders voor de maritieme en hydraulische industrie. We werken met gecertificeerde eigen coatings, TOPCOAT, om zo materialen duurzaam te beschermen, onder andere tegen corrosie. We werken met een klein gespecialiseerd en enthousiast team in Nieuw-Vennep.

Solliciteer nu!

Zie jij jezelf bij ons werken? Solliciteer dan nu, en laat ons weten waarom jij degene bent die we zoeken. We kunnen jou een veelzijdige en afwisselende baan in een dynamisch familiebedrijf aanbieden, met veel ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.

Richard van Steijn

Personeel en organisatie
Contacteer mij via LinkedIn
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
window.lintrk('track', { conversion_id: 6531417 });