Jobs

Griekspoor Thermal Coatings is een internationale organisatie gespecialiseerd in  het aanbrengen van coatings op cilinders voor de maritieme en hydraulische industrie . We werken met gecertificeerde eigen coatings TOPCOAT® om zo materialen duurzaam te kunnen beschermen onder andere tegen corrosie. We zijn een klein gespecialiseerd team in Nieuw-Vennep.

Voortdurend zijn wij bezig met de ontwikkeling van de organisatie. Griekspoor staat synoniem voor topsport. Om dit alles te realiseren, vragen wij een bepaalde inzet van onze medewerkers. Als topsporter wil je namelijk altijd het maximale eruit halen. Voor ons team ziet de toekomst er veelbelovend uit.

Wij zoeken enthousiaste collega's ter aanvulling van ons huidige team die het een uitdaging vinden om, in een innovatieve high-tech omgeving, een belangrijke bijdrage te leveren aan verdere versterking van ons team.

Bekijk hier de recent geplaatste vacatures. Staat jouw vacature er niet bij?

Stuur dan een open solicitatie

 

Materiaalkundig / Metaalkundig…

Jouw eigen laboratorium staat hier voor je klaar. We hebben een goed geoutilleerd materiaalkundig laboratorium. Vanwege de steeds groter wordende vraag vanuit de industrie naar gecertificeerde…

Technisch operator

Wij zoeken enthousiaste collega's ter aanvulling van ons huidige team in de functie van vlamspuiter die het een uitdaging vinden om, in een innovatieve high-tech omgeving, een belangrijke bijdrage te…